joi, 15 iunie 2017

Rulourile la geamuri au o garantie de minim 10 aniOricine se poate bucura de beneficiile aduse de niste rulouri exterioare din aluminiu intrucat acestea aduc o protectie suplimentara impotriva temperaturilor prea ridicate sau scazute sau promit toata intimitatea necesara intr-o locuinta, totul la preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Siguranta

In primul rand, locuinta este mult mai bine protejata impotriva musafirilor nepoftiti, intrucat acestia nu vor mai avea pe unde sa patrunda in interior, ferestrele fiind pana acum locul lor preferat. Nici precipitatiile nu vor putea aduce prejudicii.

Usor de folosit

Aceste rulouri sunt foarte usor de folosit, clientii avand posibilitatea de a alege dintre un sistem manual si unul automat, acesta din urma fiind putin mai costisitor, insa mult mai comod. Totusi, nici prima optiune nu este una de neglijat, deoarece totul este foarte eficient.

Izolare termica si fonica

Aluminiul este un material foarte rezistent, iar lamelele incorporate in aceste sisteme promit o lunga durata de viata, dar si alte cateva avantaje, printre care sporirea confortului termic cu pana la 20%, fiind mult mai economic sa se obtina o temperatura stabila la interior, fara a conta valorile din exterior. Mai mult, si confortul fonic este imbunatatit in aceeasi masura, astfel ca nici un zgomot nu mai este la fel de deranjant.

Durata de viata

Aceasta este de minim 10 ani, insa cifra poate fi suplimentata datorita faptului ca intretinerea este una foarte simpla, fara batai de cap. Cu alte cuvinte, in tot acest timp, rulourile exterioare din aluminiu se vor prezenta in cele mai bune conditii si vor aduce o multime de avantaje. Pentru ca totul sa fie eficient, rulourile sunt confectionate la comanda, iar pe aceasta cale se profita de toate avantajele posibile. De asemenea, clientii au mai multe solutii de personalizare, prin care sa se asigure ca aceste sisteme sunt grozave si se potrivesc de minune cu design-ul exterior al cladirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu