miercuri, 26 iulie 2017

Kit-urile gpl de la agr folosesc cea mai noua tehnologie

Toti soferii isi doresc sa faca economii la fiecare drum parcurs, iar acesta reprezinta unul dintre motivele principale pentru care acestia aleg motoarele Diesel, care sunt mai economice decat cele pe benzina. Totusi, pana cand autoturismele electrice vor deveni accesibile pentru toata lumea, oricine are ocazia de a alege kit-uri GPL AGR, intrucat acestea ofera singura modalitate eficienta si sigura de a conduce mult mai economic.

Preturi si economii

Costul mediu al unui astfel de sistem este de 500 de euro, insa tarifele variaza in functie marca, modelul si motorul masinii. De regula, investitia se amortizeaza in circa 12 luni sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa, iar mai apoi soferii vor resimti economiile de aproximativ 40% la fiecare drum direct in propriul buzunar.

Instalare si securitate

Totusi, este important ca acestea sa fie instalate doar in service-urile acreditate RAR pentru a exista o garantie a lucrarii, iar dispozitivele trebuie verificate la fiecare doi ani, la fel ca in cazul ITP-ului. In ziua de azi avem acces la kit-uri GPL AGR care sunt mult mai eficiente, dar si mai sigure, motiv pentru care nu exista riscul ca acestea sa dea rateuri.

Performante

Pentru ca gazul petrolier lichefiat este mult mai curat decat alte tipuri de carburant, nu exista substante toxice care sa se depuna pe componentele motorului, iar acesta din urma va functiona in cele mai bune conditii. In plus, sistemele sunt foarte moderne, motiv pentru care soferii nu vor sesiza minusuri si se vor bucura in continuare de placerea condusului.

Spatiu


Mai mult, rezervoarele sunt mult mai compacte si se gasesc chiar sub forma rotii de rezerva si o vor inlocui cu brio, motiv pentru care vacantele vor fi mult mai comode intrucat tot spatiul disponibil in portbagaj va putea fi folosit, fara sa fie ocupat o buna parte de instalatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu